ABN Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

NOA | Hoofdsector ABN Natuursteen

Per september 2016 is ABN Natuursteen gefuseerd met de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Onze contactgegevens zijn vanaf heden:

NOA | Hoofdsector ABN Natuursteen
Nieuweweg 226 - 3905 LT Veenendaal
Postbus 310 - 3900 AH Veenendaal

0318 54 73 73
info@noa.nl
www.noa.nl

 

Welkom

ABN Natuursteen staat voor een sterke natuursteenbranche, waarbij kennis wordt gedeeld en de aangesloten bedrijven zich in de markt onderscheiden door vakmanchap, heldere leveringsvoorwaarden en garanties. De Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven is de brancheorganisatie en werkgeversvereniging met meer dan 100 jaar ervaring en expertise in de natuursteen(vak)branche. De Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven (ABN Natuursteen) behartigt de collectieve en individuele belangen van de aangesloten leden.

ABN Natuursteen vertegenwoordigt met haar leden een groot deel van de branche en is daardoor dé krachtige stem en gesprekspartner voor overheid, brancheorganisaties, MKB Nederland, werknemersorganisaties, belangenorganisaties, uitvoeringsorganisaties en ondernemers.

ABN Natuursteen Garantie

Uitsluitend leden van de ABN kunnen het kwaliteitslabel ABN Natuursteen Garantie voeren.
De natuursteen(vak)bedrijven die kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan, bieden de klanten goede kwaliteit van het (natuursteen) product en een uitstekende dienstverlening.