ABN Natuursteen maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Een uniek gedenkteken in natuursteen

Natuursteen is er in vele varianten. Natuursteen is het meest gebruikte materiaal voor gedenktekens. Een natuursteenbedrijf met ABN Natuursteengarantie kan u alles vertellen over de voordelen en toepassingen van natuursteen. 

Gedenkplekken.nl is een initiatief van de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven (ABN Natuursteen). Gedenkplekken heeft tot doel het promoten en stimuleren van het gebruik van gedenkplekken in Nederland en belanghebbenden op deze wijze inzicht te geven over locaties, voorzieningen en mogelijkheden van/op begraafplaatsen en de verschillende mogelijkheden en toepassingen van begraven, grafmonumenten, gedenktekens, urnengraven.
Promotie van het natuursteenproduct van de natuursteenvakbedrijven en de diverse mogelijkheden van urnengraven wordt hierbij duidelijk meegenomen. 

Meer informatie is te vinden op www.gedenkplekken.nl

Natuursteenvakbedrijven

Het juiste gedenkteken kiezen voor uw dierbare is vaak erg moeilijk. De natuursteen vakspecialisten zijn zeer ervaren in het ontwerpen van grafmonumenten en urnengraven. Zij willen u dan ook vakkundig adviseren in de te nemen stappen en het kunnen maken van de juiste keuzes.
Op de dag dat het afscheid van uw dierbare onvermijdelijk is, haalt u wellicht troost uit de mooie herinneringen. De natuursteenvakbedrijven geven graag vorm aan een tastbare herinnering op de plek van het uiteindelijke afscheid. Op een betrokken en professionele wijze maken zij met u een grafmonument dat recht doet aan het leven van de overledene. Uw dierbare verdient immers niets minder. Hun ervaring heeft ze geleerd dat een persoonlijk grafmonument helpt bij de verwerking van het verdriet en een eervolle nagedachtenis is aan degene die er niet meer is.

Garantie

Wie in de situatie komt dat er een gedenkteken moet worden uitgezocht, vertrouwt op kwaliteit. Een gedenkteken is immers bedoeld als blijvende herinnering aan een dierbare. Natuursteen is duurzaam en zorgt voor een waardige, tijdloze uitstraling. Natuursteenbedrijven die de ABN Natuursteengarantie voeren staan garant voor de kwaliteit van hun product. Daarnaast onderscheiden ze zich door hun vakmanschap en het deskundige advies.